Donitsia on syntynyt monien ilojen ja onnenhetkien seurauksena. 

Aluksi valmistin hiusdonitseja itselleni, sillä mieleisten hiusasusteiden löytäminen osoittautui liki mahdottomaksi tehtäväksi. Muhkeat donitsit herättivät kiinnnostusta kaduilla, ystäväni myös kehuivat niitä ja halusivat vastaavia myös itselleen. Näiden onnenkantamoisten seurauksena syntyi Donitsia.

Donitsian tuotteisiin on testattu lukemattomia määriä erilaisia materiaaleja, leikkauksia ja ompelutekniikoita. Tuotteiden laatu ja tuotantotavat ovat hioutuneet huimasti verrattuna ensimmäisiin virityksiin. Tuotteisiin valikoituu kauneimmat kuosit ja syvimmät värit. Hiusdonitsimme valmistetaan huolellisesti ilman kiirettä. Inspiraatio tuotteisiin syntyy elävästä elämästä ja villeistä unelmista. Smaragdin vihreät sademetsät, syyskuun ruskan tuhannet sävyt ja revontulien tanssi mustaa taivasta vasten - voiko hienompia elämyksiä elämä ja arki tarjotakaan? 

Kiitos, että olet mukana matkassa! Toivon että Donitsian tuotteet tuovat sinulle yhtä paljon iloa kuin niiiden tekeminen tarjoaa sitä minulle.  Seuraa Donitsian matkaa Instagramissa ja jaa oma Donitsia-hetkesi tägäämällä  @donitsia ja #donitsia.


Rakkaudella.

Reeta
Donitsian perustaja