Donitsia myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille EU-alueelle. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupassamme sekä vastaaviin toimituksiin. Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 1.09.2021 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

Tuotteet ovat käsityönä tehtyjä, joten pieniä poikkeavaisuuksia tuotteissa voi esiintyä. Värit voivat poiketa luonnossa verkkokaupan kuvissa olevista väreistä.  

Huomaathan, että hiusdonitsit ovat hygieniatuotteita ja hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Näin ollen emme valitettavasti ota vastaan palautuksia. Tutustuthan tuotteeseen huolellisesti ennen tilausta. Lue lisää palautuksista alempaa.

 

Tilauksen eteneminen

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ja maksuohjeet ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksa tilaus valitsemaasi maksutapaa käyttäen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, joten tilauksen käsittelyyn ja tekemiseen menee 5-7 arkipäivää (pois lukien loma-ajat). Varastossa olevilla tuotteilla toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Tarkistathan roskaposti- ja mainoskansiosi, mikäli et ole saanut sähköpostia. Pyrimme ilmoittamaan erikseen, mikäli tilauksien toimituksissa on poikkeavia toimitusaikoja.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen palautus vaan veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista aiheutuneet kulut tilauksen tekijältä. 


Paketin lähettäminen

Tilaukset toimitetaan XXS tai S-kokoisina lähetyksenä (2-3 arkipäivää) Postin kautta. Kun tilauksesi on pakattu, lähetämme sinulle ilmoituksen, joka sisältää paketin seurantanumeron. Seurantanumerolla näet missä paketti on matkalla. Toimituskulut Postin kautta 4,90€ / lähetys. 

Pystyt myös noutamaan tilauksesi Tampereen Onkiniemestä. Noudosta sovittava etukäteen, täytä yhteydenottolomake TÄÄLLÄ tai soita!


Onnistuuko tilaustuote?

Mahdollisuuksien mukaan tämä on täysin mahdollista! Täytäthän yhteydenottolomakkeen TÄÄLLÄ  ja kerro lisää.


Miten huollan ja hoidan Donitsian donitsit?

Käytä teippiharjaa irtohiuksien, pölyjen ja lemmikkien karvojen poistoon. Varsinkin samettipintaiset donitsit keräävät pintaansa paljon pölyä!

Donitsian hiusdonitsit voit pestä käsin tai pesukoneessa (muutamat erikoistuotteet poislukien). Jos peset donitsit koneessa, suosittelemme pesupussin käyttöä sillä pussi suojaa donitsia takertumasta muihin pyykkeihin ja se estää myös materiaalia nyppyyntymiseltä. Donitsian tuotteet voi pestä 30 asteessa sillä 30 asteen pesu ei haurastuta sisällä olevaa kuminauhaa. Emme suosittele huuhteluaineen käyttöä. Suorista donitsit ennen kuivausta ja ripusta ne kuivamaan ilmavasti.

Hiusdonitseja säännöllisesti huoltamalla pidennät niiden käyttöikää.


Teettekö kaupallista yhteistyötä vaikuttajien kanssa?

Kyllä vain. Mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä tai olet kiinnostunut PR-paketista, voit täyttää yhteydenottolomakkeen TÄÄLLÄ.


Tuotteiden jälleenmyyjäksi?

Jos olet kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistä, täytäthän yhteydenottolomakkeen TÄÄLLÄ. 

Meille on erittäin tärkeää, että olet tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme. Yleisen kuluttajasuojalain mukaisesti sinulla on oikeus perua etämyynnissä tekemäsi tilaus ilmoittamalla siitä meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Vaihto- ja palautusoikeus ei kuitenkaan koske hygieniatuotteita. Hiusdonitsit ovat hygeniatuotteita, joten emme valitettavasti voi ottaa vastaan palautuksia koska emme voi myydä tuotteita edelleen. Siksi pyydämme, että tutustut tuotteeseen huolellisesti ennen tilausta.

Jos sinulla herää kysymyksiä tuotteisiimme liittyen, ota yhteyttä info@donitsia.fi - vastaamme mielellämme.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai toimitettu tuote on väärä, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen info@donitsia.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai toimituksen aikana vioittuneesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postille.

Reklamaatiotapauksissa liitä mukaan kuva viallisesta tuotteesta ja laita tiedot meille sähköpostilla. Hiusdonitsit ommellaan käsityönä, joten aina on mahdollisuus valmistusvirheeseen. Virheellisen tuotteen korvaamme lähettämälle tilalle samanlaisen ehjän tai vastaavan tuotteen. 


Mobile, lasku tai käteinen noudettaessa

Voit maksaa tilauksesi Mobilepaylla tai laskulla. Jos noudat tuotteet, myös käteinen käy maksuvälineenä.

Kahden arkipäivän kuluessa tilauksestasi saat maksutiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 
Mobilepay-maksu kirjautuu heti maksusuorituksen jälkeen. Mikäli valitset laskun, tulee lasku antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksu kirjautuu laskun maksamisen jälkeen 3-5 arkipäivän kuluessa.  

Kun tilauksesi näkyy maksettuna, valmistamme ja lähetämme tilauksen valitsemallasi tavalla.Vastuunrajoitus:

Donitsia ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrätty.